Profil

A rejoint le : 29 oct. 2022

À propos


btc direct europe


Cryptocurrency kopen en verkopen bij BTC Direct was altijd extreem duur als je dit vergelijkt met andere brokers of exchanges. Gelukkig hebben zij dit aangepast naar 1%, een relatief betere commissie voor de consument.

Geef aan welke munt je wil kopen en hoeveel je wil investeren. In dit voorbeeld gaan we Bitcoin kopen

Trade name:

Extra kosten voor bijvoorbeeld iDEAL

€ 111,05

Relation number DNB:

100.00% 46.660 1 -total

"Nederlanders hebben via BTC Direct dit jaar voor 25 miljoen euro aan bitcoins gekocht."

€ 0,333223

Beperkingen BTC Direct

Veilig en snel in 3 stappen

€ 1.381,84

Bij BTCDirect koop je eenvoudig 30 verschillende munten, zoals: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple en Bitcoin Cash. In deze BTC Direct review laten wij je zien hoe je stap voor stap cryptocurrency koopt.

Satoshi level – daglimiet van € 10.000,00

ADA

Onze eigen ervaring

Na betaling worden de Bitcoins direct toegekend aan jouw wallet. Hierna kan je beslissen om je crypto aan te houden of te verkopen. Zoals eerder gemeld, kan je je crypto niet versturen of opnemen.

Geen app beschikbaar.

Ether: 3% voor aan- en 2% voor verkoop

Altijd op de hoogte met wie je zaken doet

Wij accepteren

iDEAL, creditcard, Bancontact en bankoverschrijving.

Contactgegevens

6538SX € 53,42

BTC Direct is ook het bedrijf achter BLOX en heeft hoogstwaarschijnlijk geleerd van de snelle groei. Wij verwachten dat er niet veel BTC Direct storingen zullen plaatsvinden.

Ik wil meer dan tien rapporten

Bedrijventerrein Nijmegen Zuid

Bedrijfsgegevens

Relatienummer DNB:

Wijchenseweg 102

"Er bestond geen enkel alternatief. Het idee van Satoshi Nakamoto draaide om de creatie van een alternatief.”

NIJMEGEN

E-mail, live chat en telefoon.

Cointelegraph

Cryptocurrency begint bij BTC Direct. Al sinds 2013 maken wij crypto toegankelijk voor iedereen. Koop, verkoop en beheer je favoriete coins. Lees het laatste nieuws en bekijk onze koersanalyses. Welkom!

Transclusion expansion time report (%,ms,calls,template)

Toelichting

BTC Direct voert meerdere keren per werkdag betalingen door. Het duurt ongeveer 1 werkdag voordat het bedrag op je rekening staat. Het kan voorkomen dat een betaling gecontroleerd moet worden, waardoor het iets langer duurt. Je ontvangt een notificatie wanneer een betaling succesvol is doorgevoerd.

Betaalmethodes

Disclosure

Article 23b. Custodian wallet providers17/12/2020

BTC Direct is een cryptocurrency broker uit Nijmegen. Sinds 2013 is het bedrijf ingeschreven bij de Nederlandse Kamer van Koophandel (KvK) en actief op de Europese markt. De core business is het grootschalig inkopen van cryptocurrencies op internationale exchanges en het verkopen hiervan via een eigen platform (en vice versa).

Bevestig je aankoop.

Preprocessor visited node count: 1829/1000000

Benieuwd naar de financiële reputatie van BTC Direct Europe B.V.?

NewPP limit report

KvK:

Je kan kiezen om eerst je gratis 10 euro uit te geven of om extra tegoed bij te storten.

Hoge servicekosten tot wel 3%

Crypto service providers

↑ (en) Brenny Coinomi, Coinomi partners with BTC Direct. Medium (25 juli 2020). Geraadpleegd op 17 maart 2021.

BCH

4.59% 2.141 2 Sjabloon:Taal-en

Selecteer het Verkoop tabblad en geef aan hoeveel je wil verkopen.

DOGE

<!--

Snelle levering binnen enkele minuten.

Bij aankopen boven de 250 euro is een registratie verplicht.

In 2021 gooit BTC Direct het roer om en hebben ze een geheel nieuw platform gelanceerd samen met maar liefst 30 munten. In vergelijking met andere brokers, zoals Bitvavo en Bitcoin Meester, is dit aanbod nog steeds aan de lage kant, maar een goede start. In deze BTC Direct review vertellen wij jou alles wat je moet weten over deze broker en delen wij onze ervaringen.

De kosten van een broker zijn erg belangrijk, daarom wijden wij in deze BTC Direct review er een heel hoofdstuk aan. Het registreren van een account is gratis, maar voor vrijwel alle andere zaken rekent BTC Direct kosten. Houd rekening met de volgende kosten:

LTC

Handleiding cryptocurrency verkopen en uitbetalen bij BTC Direct

Cache expiry: 1814400Ripple (XRP)

Er bestaat echter goedkopere platformen. Bij Bitvavo betaal je € 0 transactiekosten en maximaal 0.25% handelskosten. Dit betekent dat wanneer je Ripple koopt je 4 keer goedkoper uit bent. Als je een goedkopere broker zoals Bitvavo mag je de eerste € 1000 gratis verhandelen. Mochten de kosten veranderen dan zullen wij deze BTC Direct review bijwerken. Bitcoin kopen begint bij BTC Direct. Maak nu snel en eenvoudig een gratis account aan en start vandaag nog.

BTC Direct is één van de oudste Nederlandse broker die het mogelijk maakt om Bitcoin met iDEAL te kopen. Van origine was de visie van BTCDirect om enkel Bitcoin te verkopen, maar al snel voegden zij 4 andere munten aan het assortiment. Sindsdien is het assortiment nooit meer veranderd.

Contact

Adres:

Highest expansion depth: 12/100BTC Direct kosten en fees

€&nbsp;11,87

Deals

Reduced expiry: false

Uitleg hoe je hier cryptocurrency koopt en verkoopt

Gratis € 1000€ 1000 gratis handelenHandel de eerste € 1000 volledig gratis bij Bitvavo als je nu een account registreert...Show More Handel de eerste € 1000 volledig gratis bij Bitvavo als je nu een account registreert. Deze actie is geldig tot 7 dagen nadat je je account geregistreerd hebt. Show Less

Over ons

Zoals eerder genoemd is BTC Direct een cryptocurrency broker. Dit betekent dat de prijzen die je betaalt altijd hoger zijn dan bij exchanges ofwel beurzen. Het voordeel dat je krijgt is dat je met zogeheten ‘directe’ betaalmethoden kan betalen. Het voordeel is dat dit makkelijker is dan cryptovaluta kopen bij een exchange. Om de veiligheid van haar platform te garanderen maakt het bedrijf gebruik van bepaalde limieten, deze zijn als volgt opgebouwd:

BAT

Biedt BTCDirect ook een wallet aan?

€&nbsp;0,284790

Real time usage: 0.070 seconds

De kosten die BTC Direct in rekening brengt.

Hoge naamsbekendheid in Nederland.

↑ BTC Direct uit Nijmegen haalt investering binnen van 11 miljoen euro. De Dagelijkse Standaard (1608548394). Geraadpleegd op 17 maart 2021.

Vestigingsadres

NIJMEGEN, NEDERLAND

BTCDirect.eu is al een lange tijd actief in heel Europa en heeft een goede reputatie opgebouwd. Buiten het feit dat ze duizenden Bitcoins hebben geleverd, is de organisatie ook zeer transparant. Het bedrijf is erg actief op social media, waar je kennismaakt met het gehele team. Ook is een groot deel van het team zichtbaar op de website. De oprichter van BTC Direct is daarnaast ook vaak te zien in Crypto Update van De Telegraaf.

ATOM

Aanbod

Bestaat al sinds 2013.

Het laatste nieuws

<!--

BTCdirect.eu is in 2013 door de founders Mike en Davy opgericht in Nijmegen. Het doel was om Bitcoin kopen makkelijk te maken voor consumenten door een eenvoudig portaal en hedendaagse betaalmethodes aan te bieden. De broker bood een lange tijd slechts vijf verschillende munten aan.

BTC Direct verificaties en limieten

BTC Direct is opgericht door Davy Stevens, Mark Bakker en Mike Hutting in 2013[1] en is hiermee een van de oudste bitcoinbedrijven van Nederland en Europa. Sinds 2015 kunnen ook Ethereum en Litecoin worden gekocht; in 2018 werden Bitcoin Cash en XRP aan het assortiment toegevoegd. In mei 2016 maakte de organisatie bekend voor het eerst meer dan honderdduizend gebruikers te hebben.

Bitcoin kopen is simpel

R179410

Het platform zelf werkt prima, maar we moeten in deze BTC Direct review eerlijk blijven. Als we een keuze moeten maken dan kiezen we liever voor een goedkopere optie zoals Bitvavo. De kosten zijn daar simpelweg lager, en dat scheelt ook op kleinere aankopen. Stel je koopt bij BTC Direct € 100 aan Litecoin, dan betaal je exact € 1 aan handelskosten. Als je dezelfde transactie bij Bitvavo doet dan betaal je slechts € 0,25 voor de gehele transactie. De Litecoin is uiteraard bij beide partijen exact hetzelfde.

--> €&nbsp;276,77

Parsed by mw1415

Nadelen

BTC Direct Europe B.V.

Crypto service providers

De nadelen van BTC Direct is dat je zelf je wallet software moet regelen en de kosten die zij doorberekenen zijn érg hoog als je dit vergelijkt met de concurrentie.

NIJMEGEN

--> 2.14% 0.999 2 Sjabloon:Taalaanduiding

↑ (en) SatoshiLabs, How do I use BTC Direct in the Trezor Buy Tab?. Medium (8 juli 2020). Geraadpleegd op 17 maart 2021.

 

btc direct europe

Plus d'actions